Siz de katıldıysanız

varyemez taktikEğer siz de Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldıysanız, anlatacaklarınızı merak ediyoruz. milyoneryarismasi@gmail.com adresine göndereceğiniz her türlü bilgiyi yayınlayabiliriz burada. Açtığımız konu başlıklarının altına eklemek istediklerinizi yorum olarak da yazabilirsiniz. Ve şu soruları cevaplarsanız seviniriz:

1. Kim Milyoner Olmak İster’e başvuru formunuzu nasıl yazdınız? Başvuranların sayısı 1,5 milyonu bulmuş, sizi neden seçtiler sizce? Yarışmaya başvuracak olanlara ne tavsiye edersiniz?

2. Başvurunuzdan ne kadar zaman sonra sizi aradılar?

3. Mülakata giderken dikkat ettiğiniz bir şey var mıydı? İlk mülakatı geçip ikincisine çağırılmanızda sizce ne etkili oldu?

4. İkinci elemede nasıl davrandınız? Jüri ile diyaloğunuz nasıldı? Yazılı sınavda size kaç soru soruldu, kaç doğrunuz vardı? Bu elemeyi geçmek için ne tavsiye edersiniz?

5. İkinci elemeden ne kadar sonra yarışmadan aradılar?

6. Yarışmada kaç para kazandınız? (Bu soruyu cevaplamayabilirsiniz)

7. Yarışma sırasında keşke şöyle yapsaydım dediğiniz şeyler var mı? Yarışacak olanlara ne tavsiye edersiniz?

8. Yarışma yayınlandıktan sonra nasıl tepkiler aldınız?

9. Paranızı alabildiniz mi? Ne zaman, nasıl?

TEŞEKKÜRLER!

Bizi takip etmek için sayfamızı Facebook’ta beğenin!

Bir yorum

  1. VEHBİ ULU

    12 mart 2014 tarihinde ön elemeye katıldım.saat 16.00 grubundaydım.genç bir görevli bana basit birkaç soru sordu.ben cevap verdim. Bir eğitimci olduğum için gayet rahattım.56 yaşında biri olarak çok sınavlara katıldım.Sınav yaptım.Gayet güzel geçti.Bana ”sizi saat 7 ye kadar arayacağız..(sanırım 19.00’u kasdettiler) dediler.Aramazsak katılamayacaksınız demektir dediler.Ama beni arayan olmadı.
    Benim kafama takılan şu,3-5 dakikalık kısa bir görüşmeyle kişilerin bilgilerini,başarılarını nasıl ölçüyorlar bunu anlamış değilim.o gün Ön eleme için gelenlerin içierisinde en yaşlı olan bendim.orada şu dikkatimi çekti.Gelen arkadaşların çoğu küpeli,uzun saçlıydı.( değişik kıyafetli olanlarda vardı ) Acaba diyorum bendemi küpe taksaydım saçımı uzatsaydım,hırpani bir kıyafetlemi gitseydim diye düşünmeden edemiyorum.
    Ben bilgime ve şahsiyetıme güvenerek o yarışmaya baş vurdum ve elemelere katıldım.Ben kaybetmedim onlar kaybetti.Onlar için amaç reyting yapmaksa benim gibi birini seçmeliydiler.Ama yinede bekliyorum belki ararlar ve yarışmaya katılırım diye.Beni önelemeye çağıran yetkililerede çok teşekkür ederim.
    Yarışmaya katılacak arkadaşlarıma başarılar dilerim.

  2. Anonim

    Hanefi Ayar

    Gecen sene basvurumdan bir aysonra aradilar, cok sasirdim, bu kadar cabuk olur mu diye…Antalya’dan kalkip ilk gorusme icin gittim… kayit islemleri , bir suru soru vs… sonra yetkili, etkili oldugu belli olan bir kadinin odasina alindim…. Yalnizca 4 dk suren bir muhabbetten sonra tsk edip gonderdiler. Bu kadar kisa bir surede benim uygun olmadigimi anladiysa, mutlaka bildigi birsey vardir. Bunun bir sirri vardir sanirim ve bunu yalniz bu kadin biliyor… : )

  3. Efrekan Yurdadön

    Merhabalar. Yıllar yıllar önce programa başvurmuş ancak başvuruma geri dönüş alamamıştım. Sonraları aklıma başvuru formuna yazdığım numarayı artık kullanmadığım gelince yeniden başvuru formunu epey vakit ayırarak titizlikle tüm detaylarıyla güzelce doldurup gönder butonuna bastığımda ilk birkaç saniye beynimden vurulmuşa döndükten sonra kahkalar atmama sebep olan o mesajla karşılaşmıştım: “Daha önce başvuru yapmıştınız!” :))) Aradan yine epey bir süre geçtikten sonra 3-4 hafta evvel desperate housewives modunda yeniden formu doldurup gönder butonuna bastığımda başvurunuz alındı tarzındaki mesajla müthiş sevindirik oldum. Aradan 1 hafta geçti ya da geçmedi şaşkına dönmeme yetecek şekilde arayıp mülakata davet ettiler. Pazartesi günü ilk mülakata gideceğim. Bu kez başvuru sırasında yüklediğim resim çok enerjik çok fotojenik ve oldukça yakışıklı göründüğüm bir resimdi. Binlerce başvuru arasından eleme yapabilmek için çok büyük ihtimalle ilk olarak resimlere bakarak eleme yapıyorlar. Herkese bol şans.

  4. Anonim

    İki kere gittik mulakattan geçirdiler yarışmaya katılmaya hak kazandıgımıza dair telefon aldık yArışmaya gittik güya yarışırız diye saatlerce bekledikten sonra iki turda da yarıştırmadılar elimiz bomboş kırılmış hayallerle döndük geldiğimden beri ağlıyorum üç saattir. İnsanları umutlandırıp hayaller kurdurup yarışmaya bile sokmadıgınız için ayrıca teşekkürler.

    • Volkan ben o çağırmadığınız volkan

      Onların işi o muhtemelen tipini beğenmemişlerdir kız isen saçını kırmızıya yada erkeksen biraz kıvırtmanla alınırdın.dediğim gibi adalet yok bunlatın editörleinde .ben atvyi artık izlemiyorum izlettirmiyorum hiç değilse ruhumu tatmin ediyorum.diyeceksinizi senin izlememen onlara ne kaybettirir.benim gibi umutlanarak oraya gidip hevesleri kursaklarında kalanlar var.E 1.5 milyon katılımcıdan bahsediliyor en az 1milyon seyirci kaybetmeli e 1milyonda ailesine izletmesse al sana reytingin dibi

Yorum yap (kaydolmaya gerek yok)